Jednoduchý recept

Pórkový salát s drůbežím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 47475
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Drůbeží maso pečené
1 kávová lžička Hořčice
200 g Jogurt bílý
4 polévková lžíce Majonéza
4 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Pórek
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 492kJ
19% Sacharidy 70 g
31% Tuky 23 g
16% Sodík 328 mg
50% Bílkoviny 28 g

Pórkový salát s drůbežím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěný pórek a oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Pečené maso nakrájíme na nudličky. Očištěnou mrkev najemno nastrouháme, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky.

2

V misce smícháme žloutky, majonézu, jogurt a hořčici. Osolíme, opepříme a okyselíme podle chuti.

3

Salát rozdělíme na talíře a podáváme s připravenou zálivkou.

4

Můžeme doplnit čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept