Jednoduchý recept

Játrový knedlík s hlívou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4749

Ingredience

200 g Hlíva ústřičná
500 g Játra kuřecí
1 špetka Koření grilovací
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí
500 g Zelí červené - sterilizované
1 stroužek Česnek
150 g Šunkový salám
8 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 133kJ
20% Sacharidy 73 g
37% Tuky 28 g
29% Sodík 575 mg
90% Bílkoviny 50 g

Játrový knedlík s hlívou postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme pečivo, přidáme nakrájená játra, salám nakrájený na kostičky a hlívu.

2

Vmícháme vejce, máslo, sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku a koření a promícháme.

3

Do salámové fólie naplníme směs, uzavřeme provázkem na koncích a 30 minut vaříme v osolené vodě.

4

Uvařené vyjmeme a nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím. Posypeme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept