Jednoduchý recept

Mleté vepřové maso po labužnicku

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Mleté vepřové maso po labužnicku 5 1
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 47507

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej stolní
0,2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 448kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
4% Sodík 71 mg
38% Bílkoviny 21 g

Mleté vepřové maso po labužnicku postup přípravy receptu:

1

Mleté vepřové maso okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, vmícháme do něj nadrobno nasekanou cibuli.

2

Maso necháme alespoň 2 hodiny uležet v lednici. Potom z uleželého masa vytvoříme šišky, které smažíme na rozehřátm tuku v pánvi. Takto připravené mleté maso je nejvhodnější podávat s nakrájenou cibulí, hořčicí a vařenými brambory. Pokrm podáváme teplý jako večeři nebo oběd.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Mleté vepřové maso po labužnicku
Mám elektrický mlýnek na maso. Takže je to pro mne rychlovka. Fajn véča. blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept