Jednoduchý recept

Vepřové medailonky dušené v marinádě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 47568

Ingredience

6 polévková lžíce Olej stolní
650 g Vepřová kýta
Marináda
1 ks Bobkový list
0,5 kávová lžička Nové koření celé
150 ml Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 652kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
14% Sodík 287 mg
56% Bílkoviny 31 g

Vepřové medailonky dušené v marinádě postup přípravy receptu:

1

Z omyté vepřové kýty nakrájíme medailonky.

2

V misce rozetřeme česnek se solí, přidáme ocet, vodu, sůl, bobkový list, nové koření a celý pepř. Medailonky vložíme do připravené marinády a necháme v chladničce do druhého dne.

3

Odleželé maso v marinádě dusíme doměkka, vyjmeme a osušíme. Na pánvi na rozehřátém oleji medailonky z obou stran zprudka opečeme. Na talířích přelijeme procezenou marinádou.

4

Můžeme podávat s rýží nebo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept