Jednoduchý recept

Slepice pečená na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 4757

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Slanina vepřová
1 ks Slepice

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 941 kcal
Kilojoule 3 938kJ
0% Sacharidy 0 g
64% Tuky 48 g
27% Sodík 543 mg
213% Bílkoviny 120 g

Slepice pečená na slanině postup přípravy receptu:

1

Uvařenou slepici hustě protkneme na prsou slaninou a osolíme ji po obou stranách.

2

Zbylou slaninu drobně nakrájíme, rozškvaříme, přidáme máslo a půlky slepice - nejdříve masitou stranou ke dnu a po opečení obrátíme. Podlijeme trochou vývaru a pečeme. Během pečení slepici poléváme vypečenou šťávou.

Poznámka

Slepici předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept