Jednoduchý recept

Kotlety v medové marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47589

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
40 g Petržel kudrnka
1 ks Salát ledový
1,5 kg Vepřové kotlety
Na marinádu
80 ml Hořčice
40 ml Hořčice Dijonská
110 g Med včelí
40 ml Olej olivový
80 ml Omáčka sójová
80 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 855kJ
5% Sacharidy 17 g
31% Tuky 23 g
11% Sodík 212 mg
73% Bílkoviny 41 g

Kotlety v medové marinádě postup přípravy receptu:

1

Suroviny na marinádu smícháme v širší míse, kotlety naklepeme, nažízneme na okrajích a ponoříme do marinády. Zakryjeme fólií a necháme přes noc marinovat v chladnu.

2

Druhý den kotlety opečeme na rozpáleném grilu, 7 minut z každé strany, vícekrát otočíme a potíráme marinádou.

3

Podáváme s natrhaným ledovým salátem s nasekanou petrželkou, pokapaným citronovou šťávou.

Poznámka

Maso se musí přes noc marinovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept