Jednoduchý recept

Srnčí řízky s cibulí a paprikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47640

Ingredience

400 g Brambory vařené
80 g Cibule
60 g Cibulka jarní
40 g Hořčice
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
80 g Paprika červená
4 g Pepř černý mletý
600 g Srnčí kýta
60 g Strouhanka
10 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 910kJ
11% Sacharidy 41 g
46% Tuky 34 g
72% Sodík 1 g
96% Bílkoviny 54 g

Srnčí řízky s cibulí a paprikou postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso z kýty nakrájíme na tenké plátky, cibuli na kolečka, papriku bez jádřince na silnější proužky, jarní cibulku posekáme najemno.

2

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Vždy jeden plátek masa potřeme hořčicí, položíme na něj kolečka cibule, proužky papriky, přiklopíme druhým plátkem masa, zpevníme párátky, obalíme v mouce, namočíme v rozkvedlaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance.

3

V pánvi rozpálíme olej a obalené řízky osmažíme z obou stran dozlatova.

4

Řízky rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a posypeme posekanou cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept