Jednoduchý recept

Srnčí plátky marinované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 47646

Ingredience

400 g Brambory pečené
10 g Hořčice
10 g Kečup
1 špetka Majoránka
40 ml Olej rostlinný
7 g Paprika mletá pálivá
7 g Paprika mletá sladká
7 g Pepř černý mletý
20 g Solamyl
600 g Srnčí kýta
7 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
80 ml Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 600kJ
15% Sacharidy 55 g
25% Tuky 18 g
42% Sodík 846 mg
96% Bílkoviny 54 g

Srnčí plátky marinované postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso z kýty nakrájíme na plátky a jen lehce naklepeme. Do misky nalijeme červené víno, přidáme vejce, mletý pepř, solamyl, mletou sladkou a pálivou papriku, sůl, kečup, hořčici, majoránku, prolisovaný česnek a důkladně rozšleháme. Do této marinády vložíme maso a necháme uležet. Nejlépe přes noc.

2

V pánvi rozpálíme olej, přiložíme marinované plátky masa a osmažíme z obou stran. Maso rozdělíme na talíře a podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept