Jednoduchý recept

Srnčí plátky zapečené se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 47654

Ingredience

600 g Brambory vařené
120 g Cibule
100 g Máslo čerstvé
4 g Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
1000 g Srnčí kýta
12 g Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 509kJ
7% Sacharidy 23 g
41% Tuky 30 g
66% Sodík 1 g
99% Bílkoviny 56 g

Srnčí plátky zapečené se slaninou postup přípravy receptu:

1

Odblaněné srnčí maso z kýty nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, slaninu bez kůže nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme. Plátky masa potřeme česnekem, do pekáčku na dno vyskládáme polovinu slaniny, na ni položíme plátky masa, zasypeme cibulí a navrch opět položíme plátky slaniny. Přidáme máslo, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut. Podle potřeby podléváme vodou.

2

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept