Recept

Treska s pelyňkovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4780

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Fenykl obecný
800 g Filé z aljašské tresky
150 g Kedlubna
0,5 ks Kerblík
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Omáčka hnědá univerzální (UHO)
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Pernod
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 377kJ
3% Sacharidy 12 g
128% Tuky 96 g
5% Sodík 91 mg
66% Bílkoviny 37 g

Treska s pelyňkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Tresku ogrilujeme, ochutíme solí a pepřem.

2

Připravíme omáčku. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky a podusíme 5min na rozehřátém másle. Poté přilijeme víno, pernod a pivo a vaříme do zhoustnutí.

3

Vmícháme mletý fenykl a nasekaný kerblík. Na závěr osladíme a přimícháme základní hnědou omáčku.

Poznámka

Hnědá omáčka viz recept \"Základní hnědá omáčka\"

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept