Biftek mletý

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Vláknina
16 mg
Vápník
839 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, zbavíme šlach a umeleme. Maso osolíme, opepříme a po částech přiléváme vodu, kterou do masa zašleháme až nám vznikne hladká směs.
  • 2
    Prkénko namočíme studenou vodou a tvoříme na něm ze směsi placičky o velikosti bifteků, které opečeme na rozehřátém sádle na každé straně cca 3 - 4 minuty. Hotové bifteky přendáme na horkou mísu, sádlo slijeme, přidáme máslo, zalijeme trochou vývaru, necháme přejít varem a hotovou šťávou bifteky přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.