Jednoduchý recept

Zapékaný květák s libečkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4794

Ingredience

1 špetka Adžika
6 ks Brambory
1 ks Květák
2 hrst Libeček
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 30%
100 g Sýr Niva (Rokfór)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 107kJ
6% Sacharidy 21 g
11% Tuky 8 g
19% Sodík 386 mg
34% Bílkoviny 19 g

Zapékaný květák s libečkem postup přípravy receptu:

1

Rozdělíme na růžičky květák a povaříme.

2

Do vymazané mísy dáváme plátky brambor, osolíme, opepříme a posypeme libečkem.

3

Poté klademe povařený květák posypaný adžikou.

4

Vrstvíme a končíme brambory.

5

Vejce rozmícháme s nastrouhanými sýry a česnekem a zalijeme navrstvenou směs.

6

Dáme plátky rajčat a pečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept