Jednoduchý recept

Pečené cukroví pro celiaky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 47949

Ingredience

300 g Cukr moučkový
3 kávová lžička Cukr vanilka
250 g Mouka pohanková
250 g Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 674kJ
14% Sacharidy 51 g
28% Tuky 21 g
0% Sodík 1 mg
4% Bílkoviny 2 g

Pečené cukroví pro celiaky postup přípravy receptu:

1

Z mouky, másla a bílého vína utvoříme těsto, které necháme do druhého dne v lednici odpočinout. Druhý den pomocí tvořítka na sušenky vytlačíme z těsta různé drobné tvary, které pečeme ve vyhřáté troubě dorůžova. Upečené tvary obalujeme ihned potom, co je vyndáme z trouby, v moučkovém cukru, ve kterém jsme rozmíchali 3 lžičky vanilkového cukru.

Poznámka

Toto cukroví podáváme vychladlé ke kávě nebo čaji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept