Jednoduchý recept

Španělské ragú z brambor

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 47956

Ingredience

5 ks Bobkový list
1 kg Brambory
250 g Klobása vepřová
0,5 l Mléko odtučněné
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 kávová lžička Sůl
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 984kJ
11% Sacharidy 39 g
36% Tuky 27 g
40% Sodík 806 mg
36% Bílkoviny 20 g

Španělské ragú z brambor postup přípravy receptu:

1

Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Klobásu pokrájíme na kolečka.

2

V hrnci smícháme mléko se lžičkou soli, mletou sladkou paprikou a trochou pepře, přidáme bobkový list, nakrájené brambory a klobásu, promícháme a vaříme přikryté na mírném ohni 30 minut, až brambory změknou. Poté přimícháme zakysanou smetanu, podle chuti opepříme, osolíme, ještě 5 minut povaříme a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept