Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4796
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Anglická slanina
2 stroužek Česnek
2 plátek Chléb toastový
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Hořčice
1 hrst Houby čerstvé
750 g Hovězí maso zadní
10 ks Kapary sterilované
100 g Máslo čerstvé
200 g Maso mleté - mix
100 ml Olej stolní
100 g Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
100 g Párky jemné
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 780 kcal
Kilojoule 3 263kJ
6% Sacharidy 23 g
80% Tuky 60 g
273% Sodík 5 g
77% Bílkoviny 44 g

Hovězí roláda postup přípravy receptu:

1

Rozklepeme na tenko plát masa. Opepříme, osolíme a potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny.

2

Z mletého masa a hub připravíme nádivku. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek, 1 vejce, 2 žloutky, vodou zvlhčené toasty a nakrájenou petrželku. Osolíme a promícháme.

3

Směsí potřeme roládu, doprostřed dáme párek. Směs poklademe proužky papriky, nakrájenými olivami a kapary. Srolujeme roládu a svážeme nití.

4

Opečeme na oleji zprudka, přidáme trochu teplé vody, roládu zasypeme rozmarýnem, vložíme do trouby, občas podléváme a pečeme při 250 stupních.

5

Po 30 minutách zmírníme teplotu a pečeme doměkka. Výpek zahustíme moukou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept