Jednoduchý recept

Kančí roláda na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47986

Ingredience

2 g Bobkový list
600 g Brambory vařené
200 g Cibule
50 g Hořčice Dijonská
5 g Jalovec
1000 g Kančí maso
4 g Nové koření celé
3 g Pepř černý celý
2 g Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
150 g Sádlo škvařené
12 g Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 699 kcal
Kilojoule 2 925kJ
7% Sacharidy 26 g
62% Tuky 47 g
65% Sodík 1 g
76% Bílkoviny 43 g

Kančí roláda na slanině postup přípravy receptu:

1

Kančí maso odblaníme, rozřízneme na větší plát, naklepeme, potřeme hořčicí, zavineme do rolády, povrch osolíme, opepříme a ovážeme provázkem. Slaninu bez kůže nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. V pánvi rozehřejeme sádlo přisypeme slaninu s cibulí, osmažíme, roládu vložíme do pekáčku, přidáme slaninu s cibulí i se sádlem, podlijeme troškou vody, okořeníme celým pepřem, jalovcem, novým kořením, bobkovým listem a dáme do trouby péct. Podle potřeby podléváme vodou a poléváme vypečenou šťávou.

2

Upečenou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky, doplníme vařeným bramborem nebo bramborovým knedlíkem, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept