Jednoduchý recept

Kančí roláda s vejci a párkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 47990

Ingredience

600 g Bramborová kaše
150 g Cibule
1000 g Kančí maso
40 g Máslo čerstvé
60 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
200 g Párky Debrecínské
25 g Sádlo škvařené
15 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 315kJ
6% Sacharidy 21 g
42% Tuky 31 g
73% Sodík 1 g
85% Bílkoviny 48 g

Kančí roláda s vejci a párkem postup přípravy receptu:

1

Odblaněné kančí maso rozřízneme tak, aby vznikl větší plát masa. Cibuli nakrájíme nadrobno, párek oloupeme a pokrájíme na kolečka, nakládané okurky na plátky. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme, v pánvi rozpustíme máslo, přidáme kolečka párku, osmahneme, přiklepneme vejce, rychle promícháme a necháme ztuhnout. Kančí maso poklademe rovnoměrně vaječnou hmotou, posypeme cibulí, navrch položíme plátky okurky, maso zavineme do rolády, ovážeme provázkem, povrch ještě osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme troškou vody a dáme do trouby péct. Občas podléváme vodou a roládu poléváme vypečeným tukem.

2

Upečenou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky, doplníme bramborovou kaší a přelijeme lžící vypečené šťávy.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept