Jednoduchý recept

Kančí maso s nakládanými houbami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48006

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
300 g Chléb pšeničný (bílý)
100 g Cibule sterilovaná
5 g Cukr krupice
250 g Houby nakládané
1000 g Kančí kýta
200 ml Kečup ostrý
50 g Olej slunečnicový
200 g Paprika sterilovaná
5 g Pepř černý mletý
20 g Solamyl
15 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
15 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 021kJ
12% Sacharidy 42 g
21% Tuky 16 g
102% Sodík 2 g
75% Bílkoviny 42 g

Kančí maso s nakládanými houbami postup přípravy receptu:

1

Maso z kančí kýty odblaníme, nakrájíme na plátky, do misky vlijeme olej, zakápneme worcesterem, osolíme, osladíme, opepříme, přidáme špetku chilli koření, promícháme. Přimícháme vejce, Solamyl, do této směsi naložíme plátky masa. Nakládané papriky i cibuli scedíme, rozkrájíme na proužky, nakládané houby krájíme na plátky. Naložené maso překlopíme z misky na rozpálenou pánev i s nálevem, orestujeme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec přimícháme ostřejší kečup, provaříme, odstavíme. Již mimo oheň přimícháme nakládané papriky, cibuli a houby.

2

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s bílým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept