Jednoduchý recept

Pikantní omáčka ke zvěřině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48007

Ingredience

1 ks Citrony
60 g Hořčice
150 g Marmeláda rybízová
2 g Pepř černý mletý
100 ml Pomerančová šťáva
200 ml Víno červené
4 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 404kJ
4% Sacharidy 16 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 2 mg
2% Bílkoviny 1 g

Pikantní omáčka ke zvěřině postup přípravy receptu:

1

Do misky vložíme rybízovou marmeládu, nastrouháme kůru z jednoho citronu a vymačkáme šťávu, přilijeme vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů, červené víno, přidáme hořčici, mletý zázvor, mletý pepř. Ručním šlehačem vyšleháme, až vznikne krémová omáčka, která je velmi vhodná k různým druhům zvěřinových pokrmů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept