Jednoduchý recept

Klobásy s cibulí a mrkví nakyselo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48043

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 špetka Hřebíček
4 ks Klobása bílá
2 ks Mrkev kořen
2 dl Ocet jablečný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 844kJ
16% Sacharidy 59 g
251% Tuky 188 g
149% Sodík 3 g
27% Bílkoviny 15 g

Klobásy s cibulí a mrkví nakyselo postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.

2

V hrnci ohřejeme zeleninový vývar, přimícháme k němu ocet, bobkový list, hřebíček, pepř a sůl, přisypeme nakrájenou cibuli a mrkev a vše vaříme 10 minut. Potom hrnec sejmeme z ohně a do horkého vývaru vložíme klobásy na 10 minut.

3

Teplé klobásy se zeleninou dáme na talíře, zalijeme nepatrně vývarem a podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept