Klobásy s cibulí a mrkví nakyselo

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
16 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.
  • 2
    V hrnci ohřejeme zeleninový vývar, přimícháme k němu ocet, bobkový list, hřebíček, pepř a sůl, přisypeme nakrájenou cibuli a mrkev a vše vaříme 10 minut. Potom hrnec sejmeme z ohně a do horkého vývaru vložíme klobásy na 10 minut.
  • 3
    Teplé klobásy se zeleninou dáme na talíře, zalijeme nepatrně vývarem a podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.