Jednoduchý recept

Daňčí bifteky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 48063

Ingredience

600 g Brambory pečené
1000 g Dančí maso
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Olej slunečnicový
120 g Omáčka tatarská
3 g Pepř černý mletý
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 295kJ
15% Sacharidy 54 g
22% Tuky 17 g
38% Sodík 752 mg
78% Bílkoviny 44 g

Daňčí bifteky postup přípravy receptu:

1

Odblaněné a osušené daňčí maso z kýty nebo z panenky nakrájíme na silnější plátky, naklepeme hřbetem ruky nebo obráceným nožem, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.

2

V pánvi rozpálíme olej, přiložíme maso a zprudka osmažíme z obou stran dorůžova.

3

Bifteky upravíme na talíře, doplníme pečeným bramborem, tatarskou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept