Jednoduchý recept

Zaječí maso na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48090

Ingredience

600 g Brambory vařené
2 ks Cibule
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Olej slunečnicový
2 g Pepř černý mletý
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
10 g Sůl
1 g Tymián sušený
1000 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 258kJ
9% Sacharidy 32 g
36% Tuky 27 g
49% Sodík 972 mg
72% Bílkoviny 41 g

Zaječí maso na smetaně postup přípravy receptu:

1

Zaječí maso vykostíme, nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.

2

V pánvi na rozpáleném oleji zprudka osmahneme kousky masa, přendáme i s výpekem do pekáčku, zasypeme kroužky cibule, zalijeme šlehačkou, přidáme tymián a pečeme asi 40 až 45 minut.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept