Jednoduchý recept

Gazpacho Ambiente

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48134
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

6 g Česnek
100 g Chléb pšeničný (bílý)
20 g Cibule
120 g Ocet vinný
120 g Okurky
120 g Paprika červená
450 g Rajčata
10 g Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 61 kcal
Kilojoule 254kJ
2% Sacharidy 9 g
1% Tuky 0 g
23% Sodík 460 mg
3% Bílkoviny 1 g

Gazpacho Ambiente postup přípravy receptu:

1

Oloupané salátové okurky, cibuli, červené papriky a česnek pokrájíme na drobné kostičky. Polovinu zeleniny, cibule a všechen česnek zalijeme bílým vinným octem, osolíme a dobře rozmixujeme.

2

Rozmačkáme zralá sladká rajčata, bílý chléb pokrájíme na kostky, vše smícháme, zalijeme červeným vínem Rioja a necháme 20 minut odstát, až chléb změkne.

3

Chléb s rajčaty a vínem pak rozmixujeme a přecedíme na mixovanou zeleninu. Polévku dáme dobře vychladit a rozdělíme na vychlazené talíře.

4

Servírujeme ledové, druhou polovinu okurek, paprik a cibule vyskládáme odděleně na širokých okrajích talířů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept