Jablečný koláč se sněhem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1826 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
68 g
Sacharidy
290 g
Vláknina
8 g
Cukr
203 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s máslem, cukrem a žloutkem.
  • 2
    Těsto rozložíme do dortové nebo koláčové formy a zdvihneme okraj. Jablka oloupeme, rozkrájíme a podusíme s vínem a cukrem dle chuti, nesmí se rozvařit!
  • 3
    Zchlazená jablka dáme na koláč, pokryjeme tuhým sněhem z bílků a moučkového cukru.
  • 4
    Zapečeme v mírně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.