Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřové ražniči 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 483
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 385kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
42% Sodík 846 mg
35% Bílkoviny 20 g
Vepřové ražniči
  • Vepřové ražniči
  • 1
  • Vepřové ražniči
  • 2
  • Vepřové ražniči
  • 3
  • Vepřové ražniči
  • 4
  • Vložit obrázek

Vepřové ražniči postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno nakrájíme 4 plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.

2

Opečené plátky naskládáme na talíř, přelijeme výpekem, obložíme cibulí nakrájenou na jemno, hořčicí a ihned podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Vepřové ražniči
Tento recept bych spíš pojmenovala jako medailonky, ražniči je název pro jídlo na jehle. Pokud nebudu hodnotit název ale jídlo samotné, tak doporučuji jako velkou rychlovku. Půjde použít jak zmiňované maso, tak i třeba krkovička a taky třeba různé koření dle obliby. Jako přílohu jsem měla opékané brambory. Solím těsně před přípravou.smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept