Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4831

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
30 g Droždí
250 ml Mléko polotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Sůl
50 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 hrnek Vepřové škvarky

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,054 kcal
Kilojoule 4 411kJ
27% Sacharidy 97 g
44% Tuky 33 g
64% Sodík 1 g
160% Bílkoviny 90 g

Slovenské pagáče postup přípravy receptu:

1

Těsto zaděláme a necháme vykynout, poté rozválíme na placku a potřeme mletými škvarky.

2

Těsto složíme v obou směrech na třetiny.

3

Rozválíme ho, potřeme škvarky a stejně složíme.

4

Rozválíme a krájíme na čtverečky, které dáváme na vymazaný plech.

5

Potřeme vajíčkem, necháme vykynout a pečeme při 200 stupních dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept