Jednoduchý recept

Povidla z čerstvých broskví

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48343

Ingredience

2 kg Broskve
400 g Cukr krystal

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
16% Sacharidy 59 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 0 mg
3% Bílkoviny 2 g

Povidla z čerstvých broskví postup přípravy receptu:

1

Použije zralé až přezrálé broskve. Omyjeme je, rozkrojíme, odstraníme pecky, vložíme do hrnce a za stálého míchání rozvaříme do zhoustnutí. Přisypeme cukr, promícháme a vaříme do dostatečně husté konzistence.

2

Ihned rozdělíme do sklenic, necháme vychladnout, zavíčkujeme a uložíme na temném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept