Jednoduchý recept

Kompot z neloupaných broskví

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 48348

Ingredience

3 kg Broskve
1 kg Cukr krystal
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 109kJ
36% Sacharidy 129 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 7 mg
5% Bílkoviny 3 g

Kompot z neloupaných broskví postup přípravy receptu:

1

Použijeme menší, zralé broskve. Důkladně je omyjeme a necháme okapat. Poté je rozdělíme do sklenic.

2

Cukr rozmícháme ve vodě, povaříme a necháme vychladnout. Nálevem zalijeme ovoce, sklenice uzavřeme, naskládáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 85°C sterilujeme 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a odložíme na temné místo.

Poznámka

Sterilovat můžeme také 10 minut od bodu varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept