Jednoduchý recept

Kančí játrová pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48358

Ingredience

300 g Chléb konzumní
80 g Cibule
300 g Kančí játra
40 ml Martell cognac
180 g Máslo čerstvé
30 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 800kJ
8% Sacharidy 27 g
37% Tuky 28 g
19% Sodík 384 mg
26% Bílkoviny 15 g

Kančí játrová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Kančí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky, cibuli nasekáme nadrobno.

2

V pánvi rozpustíme třetinu másla, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostičky jater a osmažíme doměkka. Játra rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout.

3

Přimícháme zbytek másla, osolíme, opepříme, přilijeme koňak a vyšleháme.

4

Pomazánku mažeme na chléb a zdobíme kolečky kyselé okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept