Daňčí plněné kotlety

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
40 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety z daňka naklepeme, podélně nařízneme - ale nedořízneme - aby vznikla jakási kapsa. Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a odložíme zatím stranou. Anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, bílou část jarní cibulky nakrájíme nadrobno, zelenou část posekáme. Drobnou cibulku osmahneme na kousku másla, necháme vychladnout. Do misky nasypeme osmahnutou cibulku, přidáme kostičky slaniny, zelenou cibulku a do misky rozdrobíme Nivu s balkánským sýrem. Promícháme, směsí naplníme kotlety. Okraje zpevníme párátky nebo sešijeme, kotlety položíme do pánve na rozpálený olej, zvolna smažíme z obou stran do měkka. V létě kotlety můžeme grilovat i venku.
  • 2
    Kotlety rozdělíme na talíře a podáváme s bramborem na různé způsoby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.