Recept

Čínský recept na přípravu nudli Swalov Sailing

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 48423

Ingredience

50 g Brambůrky strong s příchutí chilli a limetky
50 g Cibule
180 g Kuřecí prsa
1 ks Mrkev kořen
150 g Nudle rýžové
1 dl Olej slunečnicový
1 dl Omáčka ústřicová
60 g Pak čoj
20 g Petržel - nať
3 l Voda pitná
60 g Zelí hlávkové bílé
3 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,029 kcal
Kilojoule 4 304kJ
26% Sacharidy 92 g
311% Tuky 233 g
94% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 26 g

Čínský recept na přípravu nudli Swalov Sailing postup přípravy receptu:

1

V hrnci s vodou podle návodu na sáčku uvaříme nudle, potom je scedíme. Maso nakrájíme na tenké nudličky. Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme také na tenké nudle. Cibuli oloupeme, a nakrájíme na hrubé plátky, zelí zase na dlouhé, ale tenké nudle. Salát pak-choi nakrájíme na velké kusy.

2

Olej nalijeme do pánve, rozehřejeme, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme. Přimícháme připravenou mrkev, cibuli, zelí a pokračujeme v restovaní. Přisypeme nastrouhaný zázvor, podle chuti dochutíme omáčkou, promícháme a vmícháme vařené těstoviny. Nakonec přidáme salát pak-choi, zlehka směs zamícháme a pánev ihned odstavíme ze sporáku.

3

Hotové nudle rozdělíme na jednotlivé porce. Každou porci ozdobíme brambůrky, posypeme petrželovou nati a teplé jídlo servírujeme.

Poznámka

Takto připravené nudle podáváme jako hlavní teplé jídlo, na vyhřátém talíři. Asijský salát pak-choi koupíme jak s velkými, tak s malými listy. Malé listy použijeme celé, velké rozkrojíme. U salátu s velkými listy musíme odstranit bílou tvrdou část. Velkému salátu pak-choi se říká mangold.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept