Jednoduchý recept

Masová směs na omeletách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 48439

Ingredience

300 g Cibule
300 g Hovězí kýta
40 g Hořčice
300 g Kančí kýta
120 g Kečup
60 g Máslo čerstvé
100 g Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
30 g Petržel kudrnka
10 g Sůl
9 ks Vejce slepičí
300 g Vepřová kýta
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 710kJ
4% Sacharidy 13 g
62% Tuky 47 g
50% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 43 g

Masová směs na omeletách postup přípravy receptu:

1

Maso z kančí kýty, vepřové kýty a hovězí kýty nakrájíme na větší nudličky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, petrželku posekáme na jemno. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme hovězí i kančí maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, podusíme v ní. Osolíme, opepříme, podlijeme troškou vývaru, dusíme do měkka. Po půl hodině přidáme vepřové maso, česnek, hořčici, v průběhu dušení podléváme vývarem (po troškách), směs musí zůstat hustší.

2

V misce rozkvedláme vejce, osolíme, opepříme, v pánvi na másle usmažíme vaječné omelety. Rozdělíme na talíře, potřeme kečupem, na omelety rovnoměrně naneseme masovou směs, posypeme petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept