Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4848

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Cukr krupice
3 polévková lžíce Omáčka hnědá univerzální (UHO)
200 g Ostružiny
1 špetka Pepř černý mletý
75 ml Rum
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 459kJ
5% Sacharidy 17 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 59 mg
1% Bílkoviny 1 g

Ostružinová omáčka postup přípravy receptu:

1

Ostružiny přebereme, omyjeme a necháme okapat. Smícháme s cukrem a citronovou šťávou.

2

Přivedeme k varu 325ml vody s rumem, přidáme ostružiny a asi 5min provaříme. Poté rozmixujeme, vmícháme základní hnědou omáčku, ochutíme solí a pepřem.

3

Omáčku podáváme k masu.

Poznámka

Hnědou omáčku připravíme viz recept \"Základní hnědá omáčka\"

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept