Jednoduchý recept

Rychlý džem z hroznového vína

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48487

Ingredience

1,5 kg Cukr krystal
3 kg Hroznové víno

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 197kJ
38% Sacharidy 136 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
3% Bílkoviny 1 g

Rychlý džem z hroznového vína postup přípravy receptu:

1

Bobule hroznového vína přebereme, odstraníme stopky, omyjeme, nasypeme do hrnce. Na mírném ohni za stálého míchání rozvaříme, poté prolisujeme, šťávu znovu povaříme, přidáme cukr a dál vaříme do zhoustnutí. Průběžně mícháme.

2

Horký džem ihned rozdělíme do skleniček, po vychladnutí uzavřeme, uchováme na temném a suchém místě.

Poznámka

Recept je počítán na 2 litry šťávy z hroznového vína, dle potřeby můžeme použít větší množství ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept