Jednoduchý recept

Jablkový chlebíček

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4849

Ingredience

200 g Cukr krupice
200 g Jablka
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
1 hrst Mandle
200 g Mouka polohrubá
100 g Poleva čokoládová
125 g Tuk Hera jedlý
6 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 268kJ
21% Sacharidy 75 g
31% Tuky 24 g
5% Sodík 98 mg
18% Bílkoviny 10 g

Jablkový chlebíček postup přípravy receptu:

1

Vyšleháme tuhý sníh z bílků, smícháme cukr s polohrubou moukou, s práškem do pečiva, tukem, nastrouhaná jablka a vmícháme sníh z bílků.

2

Nalijeme do formy na biskupský chlebíček, kterou jsme vymazali a vysypali a dáme péct na 180 stupňů na půl hodiny.

3

Po upečení vyklopíme, polijeme ho čokoládovou polevou a sypeme mandlovými lupínky.

4

Necháme ztuhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept