Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 48525

Ingredience

1 polévková lžíce Kmín celý
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
4 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř cayenský
1 kávová lžička Sůl
100 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 33 kcal
Kilojoule 140kJ
0% Sacharidy 2 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 81 mg
1% Bílkoviny 1 g

Chermoula postup přípravy receptu:

1

Do mixeru vložíme nakrájený koriandr, nasekané stroužky česneku, kmín, mletou papriku, cayenský pepř, olivový olej, sůl a přilijeme studenou vodu. Vše rozmixujeme na hladkou pastu.

2

Marinádu používáme při přípravě marinovaných ryb.

Poznámka

Marináda připravená z uvedeného množství surovin postačí na 3 kg čerstvých ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept