Jednoduchý recept

Okoun s brokolicí a ananasem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48527

Ingredience

300 g Ananas
1 ks Brokolice
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Kari koření
2 polévková lžíce Mandle
1,5 dl Mléko kokosové
400 g Okoun - filety
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 552kJ
12% Sacharidy 44 g
40% Tuky 30 g
13% Sodík 258 mg
93% Bílkoviny 53 g

Okoun s brokolicí a ananasem postup přípravy receptu:

1

Plátky z okouna omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, přikryjeme a necháme 15 minut uležet.

2

Brokolici rozebereme na růžičky, opláchneme pod studenou vodou, košťál oloupeme, pokrájíme na plátky. Povaříme v osolené vodě.

3

Ananas okrájíme, dužninu nakrájíme na kostičky.

4

Plátky ryby opepříme, osolíme a obalíme v kari koření, potom je v pánvi na rozpáleném oleji opečeme z obou stran dozlatova. Přilijeme kokosové mléko, přidáme kousky ananasu, chvilku za stálého míchání povaříme.

5

Mandle spaříme, oloupeme a rozkrájíme naplátky, které osmahneme v malé pánvi bez oleje.

6

Porce smažené ryby a uvařenou brokolici rozprostřeme na servírovací talíře, posypeme madlovými lupínky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept