Jednoduchý recept

Bylinkové kotletky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4857

Ingredience

8 plátek Anglická slanina
1 polévková lžíce Bazalka
8 ks Brambory
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Kompot brusinkový
250 ml Mléko kefírové
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Oregano sušené
600 g Vepřové kotlety
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 039kJ
7% Sacharidy 26 g
34% Tuky 25 g
7% Sodík 145 mg
69% Bílkoviny 39 g

Bylinkové kotletky postup přípravy receptu:

1

Z hořčice, oleje a čerstvé bazalky uděláme marinádu.

2

Naložíme maso, necháme odležet a poté dáme grilovat.

3

Vydrbeme brambory, každý obalíme plátkem slaniny a zabalíme do alobalu.

4

Dáme grilovat pomalu.

5

Na dresink smícháme smetanu, kefír, brusinky a oregano.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept