Jednoduchý recept

Jablka naložená v cukru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48593

Ingredience

300 g Cukr krystal
3 kg Jablka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 759kJ
13% Sacharidy 48 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Jablka naložená v cukru postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nastrouháme. Přidáme cukr, promícháme a napěchujeme do čistých sklenic.

2

Uzavřeme, narovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 90 °C.

3

Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Poznámka

Sterilovat můžeme také po dobu 10 minut od bodu varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept