Jednoduchý recept

Vinné klobásy pečené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4862

Ingredience

60 dkg Klobása vinná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Sádlo škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 704 kcal
Kilojoule 2 944kJ
2% Sacharidy 8 g
84% Tuky 63 g
0% Sodík 7 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vinné klobásy pečené postup přípravy receptu:

1

Vinné klobásy stočíme do závitku a sepneme špejlí, obalíme v mouce a zvolna opékáme na sádle po obou stranách dozlatova.

Poznámka

Před dokončením můžeme klobásy podlít vývarem a podusit. Podáváme s chlebem a kyselou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept