Jednoduchý recept

Ředkev s jablkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48636

Ingredience

1 ks Chilli paprička
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr třtinový
1 ks Jablka
2 kávová lžička Olej sezamový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
300 g Ředkev

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 562kJ
7% Sacharidy 27 g
5% Tuky 4 g
8% Sodík 152 mg
3% Bílkoviny 2 g

Ředkev s jablkem postup přípravy receptu:

1

Ředkve oloupeme, omyjeme, nasrouháme a lehce osolíme. Jablko omyjeme a nastrouháme bez jádřince i se slupkou, nastrouhané ihned pokapeme citronovou šťávou. Chilli papričku zbavíme semínek a najemno nasekáme. Petrželku omyjeme a okapanou nasekáme najemno.

2

V misce smícháme nastrouhanou ředkev a jablko s kousky chilli papričky a petrželkou.

3

V druhé misce smícháme zbylou citronovou šťávu podle chuti se solí, pepřem, zázvorem, cukrem a sezamovým olejem.

4

Dresink promícháme s připravenou zeleninou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept