Ředkev s jablkem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkve oloupeme, omyjeme, nasrouháme a lehce osolíme. Jablko omyjeme a nastrouháme bez jádřince i se slupkou, nastrouhané ihned pokapeme citronovou šťávou. Chilli papričku zbavíme semínek a najemno nasekáme. Petrželku omyjeme a okapanou nasekáme najemno.
  • 2
    V misce smícháme nastrouhanou ředkev a jablko s kousky chilli papričky a petrželkou.
  • 3
    V druhé misce smícháme zbylou citronovou šťávu podle chuti se solí, pepřem, zázvorem, cukrem a sezamovým olejem.
  • 4
    Dresink promícháme s připravenou zeleninou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.