Zdravý recept

Jablkové křížaly

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Jablkové křížaly 5 1
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 48678

Ingredience

2 kg Jablka
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 436kJ
8% Sacharidy 28 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
1% Bílkoviny 1 g

Jablkové křížaly postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, odstraníme jádřince, pokrájíme na čtvrtiny a poté na silnější plátky. Ihned krátce ponoříme do vody smíchané s octem, abychom zachovali barvu. Scedíme, necháme okapat, rozložíme na plech a v otevřené, mírně vyhřáté troubě usušíme. Po vychladnutí podáváme, nebo uchováváme na suchém místě.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept