Kmínové brambory s pórkem

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, omyjeme a osušené nakrájíme na jemné plátky.
  • 2
    Pórek omyjeme, podélně nařízneme a nakrájíme i s natí na kolečka.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme tuk a brambory na něm 5 minut smažíme. Pak přidáme pórek, přisypeme kmín, opepříme a osolíme, a smažíme ještě 10 minut, až brambory mají zlatavou barvu a jsou měkké. Během smažení je občas obrátíme, aby se usmažily rovnoměrně z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.