Jednoduchý recept

Kdoulový džem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48817

Ingredience

400 g Cukr krystal
1 kg Kdoule
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 886kJ
26% Sacharidy 95 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Kdoulový džem postup přípravy receptu:

1

Použijeme celé kdoule s pevnou dužinou. I s jaderníky nakrájíme na menší kousky, vložíme do vody a povaříme do změknutí. Poté prolisujeme, přidáme cukr a znovu vaříme do zhoustnutí.

2

Horkou marmeládu rozdělíme do skleniček a uzavřeme kolečkem pergamenu, který namočíme v roztoku kyseliny benzoové. V krátkém časovém horizontu podáváme.

Poznámka

Připravujeme pro rychlou spotřebu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept