Jednoduchý recept

Kapusta na kari s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48851

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
1 polévková lžíce Kari koření
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Uzené maso vařené
3 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,084 kcal
Kilojoule 4 534kJ
19% Sacharidy 67 g
106% Tuky 80 g
41% Sodík 822 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kapusta na kari s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Kapustu oymjeme, vnější listy odstraníme a tuhý střed odřízneme. Zbylou kapustu rozčtvrtíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, necháme na něm zesklovatět cibuli, pak přisypeme kari koření, promícháme, lehce opražíme a přilijeme zeleninový vývar. Do pánve přidáme nakrájenou kapustu, ochutíme sójovou omáčkou a pod pokličkou 10 minut dusíme na středním ohni.

3

Uzené maso nakrájíme na malé kousky, vmícháme je do dušené kapusty a necháme krátce prohřát. Směs ještě dochutíme pepřem a solí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept