Kapusta na kari s uzeným masem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
86 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu oymjeme, vnější listy odstraníme a tuhý střed odřízneme. Zbylou kapustu rozčtvrtíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, necháme na něm zesklovatět cibuli, pak přisypeme kari koření, promícháme, lehce opražíme a přilijeme zeleninový vývar. Do pánve přidáme nakrájenou kapustu, ochutíme sójovou omáčkou a pod pokličkou 10 minut dusíme na středním ohni.
  • 3
    Uzené maso nakrájíme na malé kousky, vmícháme je do dušené kapusty a necháme krátce prohřát. Směs ještě dochutíme pepřem a solí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.