Jednoduchý recept

Maliny sterilované ve vlastní šťávě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48871

Ingredience

750 g Cukr krystal
3 kg Maliny

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
26% Sacharidy 92 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 3 mg
5% Bílkoviny 3 g

Maliny sterilované ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Maliny přebereme, na sítu propláchneme vodou a necháme okapat. Nasypeme do keramické mísy, zasypeme cukrem a necháme odstát do druhého dne.

2

Poté maliny rozdělíme do sklenic a zalijeme vyluhovanou šťávou. Uzavřeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80°C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Poznámka

Sterilovat můžem také po dobu 3 minut od bodu varu. Čas přípravy je bez doby luhování - do druhého dne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept