Jednoduchý recept

Šťáva z čerstvých malin

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48931

Ingredience

300 g Cukr krystal
1 kg Maliny

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 172kJ
19% Sacharidy 70 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 2 mg
4% Bílkoviny 2 g

Šťáva z čerstvých malin postup přípravy receptu:

1

Maliny přebereme, očistíme a rozmačkáme. Přidáme cukr, promícháme a na 3 dny odložíme na chladném místě, aby pustily šťávu. Pěnu i dřen z povrchu sebereme, šťávu nalijeme na plátno a necháme prokapat.

2

Rozdělíme ji do vyvařených lahví a důkladně zavíčkujeme. Plníme cca 4cm pod okraj. Lahve narovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vyjmutí postavíme hrdlem dolů do košíku a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept