Jednoduchý recept

Těsto sýrové na obalování

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48949

Ingredience

250 ml Mléko polotučné
180 g Mouka pšeničná hladká T 650
8 g Olej slunečnicový
40 g Sýr Čedar
4 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
50 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 502kJ
4% Sacharidy 15 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 196 mg
9% Bílkoviny 5 g

Těsto sýrové na obalování postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme mléko, víno, přisypeme mouku, strouhaný sýr, osolíme, přidáme vejce, olej a vypracujeme hladké těsto. Těsto používáme na obalování masa, ryb i zeleniny při smažení.

Poznámka

Při obalování vepřového masa můžeme nahradit víno pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept