Africké vepřové špízy

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
265 mg
Cukr
77 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme, nakrájíme najemno a v misce důkladně utřeme s kmínem, paprikou a pepřem do pasty, kterou smícháme se 3 lžícemi oleje a octem.
  • 2
    Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Obalíme je v připravené marinádě a přikryté necháme alespoň hodinu v chadničce.
  • 3
    Marinované kousky masa napícháme na grilovací jehly, v pánvi rozehřejeme olej a špízy na něm smažíme na středním ohni ze všech stran přibližně 10 minut.
  • 4
    Vhodnou přílohou je pečivo a zeleninové saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 31. 5. 2015
Velmi chutný recept. Na grillování mohu jen doporučit! 😎😉 Zkusili jsme masové jednohupky, i bez proložení slaninou a zeleninou byli moc dobré a šťavnaté.