Jednoduchý recept

Povidla z čerstvých moruší

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48999

Ingredience

1 kg Cukr krystal
2 l Moruše

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
17% Sacharidy 60 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 11 mg
3% Bílkoviny 1 g

Povidla z čerstvých moruší postup přípravy receptu:

1

Zralé moruše přebereme, očistíme, omyjeme a prolisujeme. Kaši přemístíme do kastrolu a povaříme. Odstavíme, přisypeme cukr a za občasného promíchání jej necháme rozpustit při pokojové teplotě.

2

Poté po částech vaříme do zhoustnutí a ihned rozdělíme do sklenic. Po vychladnutí zavíčkujeme a uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept